Seneste nyt

Pårørende & Netwærk

Menneskets identitet og grundlæggende livsværdier udspringer fra den kultur, vi er født ind i. Her mener vi ikke kun de verdensomspændende, forskellige kulturer, men også den enkelte families egen kultur.

Kontakten til familien og andet netværk er et vigtigt element for beboerens sociale liv. Vi arbejder på, at kontakten udbygges i det omfang, vores kompetence og viden slår til.
Målet er at opnå et ligeværdigt forhold til forældre, familie og netværk.

Grundlaget for, hvor bred kontakten til familie og pårørende kan blive, er den samtykkeerklæring beboerne underskriver ved indflytning. Selv om beboeren har givet fuldt samtykke, kontakter vi ikke forældre eller andre uden først at informere og begrunde vores tiltag. Dette af respekt for den enkeltes integritet.

Vi ved, at dynamikken og samhørigheden i nogle familier kan være meget problematiske. Derfor støtter vi den enkelte i at tage selvstændige beslutninger i forhold til familiens egen kultur. Fortrinsvis er det forældrekontakten, der er i fokus, og derfor er det vigtigt at opbygge og holde kontakten ved lige til dem.

Vi støtter beboeren i aftaler omkring hjemmebesøg, og forældre og søskende er altid velkommen på Feddet. Vi har et gæsteværelse, som står til rådighed for gæster, der kommer langvejs fra.

I gode hænder

Det er vigtigt, at forældrene får en forståelse for opholdet samt for beboerens situation og planer. Derfor sørger vi i fællesskab for, at forældrene får kendskab til de forskellige tiltag omkring beboerens behandling.

Vi har erfaring med, at nogle af vores beboere knytter venskaber i lokalsamfundet. Dette støtter vi ved, at vedkommende lokale borger altid er velkommen i huset og bliver inviteret til fødselsdage og andre sammenkomster på lige fod med forældre og pårørende.

Vi støtter og ledsager efter behov til f. eks. tandlæge, almindelig lægebehandling, bank og offentlige myndigheder.

Vi hjælper den enkelte med at opretholde et socialt bagland og netværk såsom familie, fritidsaktiviteter og nye venskaber.

Vi tilbyder hjælp og vejledning i forhold til privat økonomi.
Vi tager individuelle hensyn i vores udarbejdelse af metoder vedr. ovennævnte støtte og vejledning.

Ledige pladser

2 ledige pladser hos os...

Ledige pladser på vores botilbud – §107 og §108

Er du, eller en du kender, på udkig efter et trygt og udviklende botilbud med støtte til at skabe en meningsfuld hverdag? Vi har ledige pladser på både §107 (midlertidigt botilbud) og §108 (længerevarende botilbud) og søger nye beboere, der ønsker at bo i et miljø med fokus på trivsel, fællesskab og personlig udvikling.

Hvem er vi?

Vores botilbud er et hjem for unge og voksne, der har behov for støtte i hverdagen – enten midlertidigt (§107) eller i et længerevarende forløb (§108). Vi tilbyder en struktureret og individuel tilgang, hvor vi skaber trygge rammer for udvikling, selvstændighed og livskvalitet.

Hvad tilbyder vi?

Individuelt tilpasset støtte – Vi møder beboeren, hvor de er, og hjælper med at udvikle færdigheder til et mere selvstændigt liv.

Stærkt fællesskab – Vi vægter tryghed, samvær og sociale aktiviteter.

Døgnbemanding – Der er altid støtte tilgængelig, når behovet opstår.

Hverdagsstruktur – Vi hjælper med alt fra madlavning og økonomi til beskæftigelse og fritid.

Tæt samarbejde med pårørende og myndigheder – Vi arbejder helhedsorienteret og sikrer den bedst mulige støtte.

Hvem kan bo her?

Vi har ledige pladser for personer, der har behov for:

Et midlertidigt botilbud efter Servicelovens §107, hvor målet er at udvikle færdigheder og opnå større selvstændighed.

Et længerevarende botilbud efter Servicelovens §108 for personer med varige fysiske, psykiske eller sociale udfordringer, der har behov for stabil støtte i hverdagen.

Interesseret?

Hvis du vil høre mere om vores ledige pladser, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller en rundvisning. Vi ser frem til at finde de rette beboere til vores botilbud!